Go Back   The AK Files Forums > Vendor Discussion Forums > Manticore Arms

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 04-22-2017, 08:18 PM   #1
Deadpool_9
New Member
 
AKaholic #: 187680
Join Date: Jun 2016
Location: Denver, CO
Posts: 2
Default Alfa rail in mlok

Any plans to make an alfa rail in m-lok?
Deadpool_9 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2017, 01:00 PM   #2
dawg180
Member
Vendor
 
dawg180's Avatar
 
AKaholic #: 5086
Join Date: Dec 2005
Posts: 404
Default

We offer our Transformer Rail for AK which can take M-LOK panels.
dawg180 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2017, 07:11 PM   #3
Deadpool_9
New Member
 
AKaholic #: 187680
Join Date: Jun 2016
Location: Denver, CO
Posts: 2
Default

Thanks for the reply. Yes I have seen that.
What about a dedicated mlok alfa rail?
I for one would be very interested in that.
Deadpool_9 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
©2015 The AK FIles